Sokong Plan Transformasi Negara

Sokong Plan Transformasi Negara

Monday, 7 November 2011

Girls..beware of iPhone users..

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

K mest gadis2 pelik apsal laa aku kata kena berhati2 ni..

Tahukah anda..dengan teknologi ios 5 orang dah tak perlu tekan butang capture di phone utk amik gamba??


What they need is a handsfree and walla..by pressing the up button they ready to take ur pictures..




video



Ini sebab kita pon tatau betui ke dia tekan tu nak up volume dye ke or mmg nak amik gamba kan..jadi hati2 la..stalker itu ramai di luar sana..

Same goes to guys gak la kalo ada pmpuan yg minat kat..they might do the same as well..

Sorry guys/girls kalo korang igt aku mengkantoikan korang..sebagai lelaki, khalifah di muka bumi dan pelindung wanita2 yang lemah..aku rasa bertanggungjawab utk menjelaskan hal sebenar pada semua..

So when u see a person holding/pressing his iphone volume toggle, just be carefull..ur picture might end up somewhere u wont want it to be..

No comments:

Post a Comment